Sikkerhed og anonymitet

Hart Designs tager datasikkerhed og beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Derfor er MemoAssist udviklet med sikkerhedsteknologi, som er standard i branchen, og der er implementeret strenge politikker for at beskytte dine data.

Dette dokument beskriver, hvordan MemoAssist beskytter dine personlige oplysninger og data. Ud over dette dokument anbefaler vi også, at du læser Apples Politik for beskyttelse af personlige oplysninger, der også omfatter iCloud. Dette skyldes at MemoAssist benytter iCloud til at synkronisere data mellem dine enheder og til MemoRemote hvis denne benyttes. Du kan til enhver tid slukke for brugen af iCloud hvis du ønsker ikke at benytte disse funktioner. Det gøres ved at slukke for iCloud på din enhed, eller slukke for MemoAssists adgang til iCloudDrive (se indstillinger -> AppleID -> iCloud -> iCloud Drive).


Ingen adgang til data

Når du gemmer begivenheder, indtalte beskeder, egne billeder med mere i MemoAssist og MemoRemote, så gemmes data i din egen iCloud konto. Det betyder at vi ikke har adgang til dine data, da data ligger på din private del af iCloud. Du kan altid slette alle dine MemoAssist data på iCloud ved at gå ind i Indstillinger - Generelt - Lagring og brug af iCloud - MemoAssist. Du har altså fuld kontrol over dine egne data, og vi kan ikke tilgå dem.


Datasikkerhed

MemoAssist beskytter dine data ved at kryptere dem, når de sendes på internettet, og ved at arkivere dem i et krypteret format, når de opbevares på serveren (se oversigten nedenfor for at få flere oplysninger) og ved at bruge sikre koder til godkendelse. Det betyder, at dine data er beskyttet mod uautoriseret adgang, både mens de sendes til dine enheder, og når de er lagret i netskyen. MemoAssist bruger som minimum 128-bit AES-kryptering – det samme sikkerhedsniveau, der anvendes af store finansvirksomheder – og overdrager aldrig krypteringsnøglerne til andre.

 


Brugsstatistik

MemoAssist og MemoRemote opsamler brugsstatistik i anonym form gennem Apple såfremt du har tændt for Indstillinger - Anonymitet - Send automatisk. Brugsstistikken bruges til at opsamle logfiler på nedbrud og hjælper med forbedre kvaliteten og ydeevnen af MemoAssist og MemoRemote. Apple håndterer opsamlingen af brugsstatistik og du kan læse mere om det inde ved selv indstillingen. Der ikke ikke nogen 3. parts brugsstatistik agenter installeret i MemoAssist eller MemoRemote.


Sikkerhed og iCloud Drive

Denne oversigt opsummerer, hvordan iCloud beskytter dine data, når du bruger opdaterede operativsystemer og opdateret software.
Data: iCloud Drive
Kryptering under overførsel: Ja
Kryptering på server: Ja
Kryptering: Minimum 128-bit AES kryptering


Sikre adgangskoder

Når du opretter et nyt Apple-id til brug sammen med iCloud, skal adgangskoden bestå af mindst otte tegn (et tal, et stort bogstav og et lille bogstav). Brug af en sikker adgangskode er det bedste, du kan gøre for at holde dine data sikre. Læs mere om at oprette en stærk adgangskode.

 


Totrinsbekræftelse

Apple tilbyder en ekstra forbedring af sikkerheden ved dit Apple-id i form af totrinsbekræftelse. Totrinsbekræftelse kræver, at du bekræfter din identitet via en af dine enheder, før du kan få lov til at ændre kontooplysninger på Mit Apple-id, logge ind på iCloud på en ny enhed eller på iCloud.com eller foretage køb i iTunes, iBooks eller App Store fra en ny enhed. Læs mere om totrinsbekræftelse.


Anonymitet

Det gennemsyrer hele Hart Designs, at dine personlige oplysninger skal beskyttes. Vores Politik for beskyttelse af personlige oplysninger omfatter retningslinjer for indsamling, brug, udlevering og arkivering af dine oplysninger.